DG-Photostyle

moments in time

header

Live Music and Bands

Schots Weekend 2013 enkele van de muzikale hoogtepunten

Het was weer fijn, het Schots Weekend 2013. Het weer zat mee en de muziek was geweldig.  Hier een collage van enkele bands die ik heb mogen zien waarvan voor mij het persoonlijke hoogtepunt Folgazán was, niet alleen om de geweldige muziek die ze maken maar ook om naar te kijken. Door de combinatie muziek, more »

Folgazán op Njoddër Celtic Hoeselt 17-08-2013

Folgazán is een poppy folkband die ver buiten de lijnen van de traditionele folkmuziek kleurt. Met een ruime bezetting waarin naast fluit, viool, accordeon en piano ook nadrukkelijk plaats is voor elektrische en akoestische gitaar, basgitaar en drums mengen ze moeiteloos elementen uit de hedendaagse pop en rock met typische folk- en jazzy invloeden. Folgazán more »

No Longer Music: openluchtspektakel / rockopera.

Ze brengen een spectaculaire alternatieve rockshow die het midden houdt tussen straattheater en een musical, maar dan met live muziek en een ‘blijde boodschap’. Hun oorsprong ligt in Amsterdam, maar nu zo’n 30 jaar later hebben ze hun basis in Nieuw-Zeeland. Ze tourden al de wereld rond, in de meest ongure underground-clubs van de VSA more »

Vengeance at Demerrock Hoeselt België 2008

De Nederlandse hardrockband Vengeance gaf een spetterend concert op Demerrock in het Belgische Hoeselt. Naast zanger Leon Goewie was de helaas veel te vroeg overleden leadgitarist Jan Somers van de partij.