Zippo riemhouders

Een Zippo is vaak een product voor het leven gezien de levenslange garantie die er op zit. Is hij stuk kun je hem kosteloos laten repareren. Een Zippo is Lifestyle! Ik gebruik Zippo´s al mijn hele leven en ben ze ook gaan verzamelen. Ik heb één absolute favoriet en die is gevat in een mahoniehouten huls. Een Zippo kun je zo duur maken als je zelf wilt, ze zijn er al van € 40,- maar ook van € 15000,- het is maar wat je wil. Hoe het ook zij, een Zippo is vaak kenmerkend voor een lifestyle en meestal een dierbaar bezit. Daarom ben ik begonnen lederen riemhouders te maken voor het normaal gangbare Zippo formaat, de houten is veel groter. Als je je dierbare bezit meteen bij de hand wilt hebben of bang bent hem te verliezen of te beschadigen als hij bij die bos sleutels in je zak zit, dan steek je hem in een beltholder!

Aanstekerhouder voor Imco

DGLeather : 25 februari 2015 13:52 : zipporiemhouders

Deze Imco Triplex Super 6700 is een Oostenrijkse vinding uit de dertiger jaren van de vorige eeuw en is feitelijk de tegenhanger van de populaire Zippo aansteker. De Imco aansteker maakt gebruik van dezelfde brandstof als de Zippo. Ik heb ze beide in gebruik en omdat er voor Imco niet echt noemenswaardige hoesjes worden gemaakt ter bescherming of om aan je riem te kunnen dragen ben ik daarmee maar eens begonnen. Het geeft de Imco toch wat meer allure hetgeen hij verdient. Gemaakt van 3,5 mil. plantaardig gelooid leer en gekleurd in dg-red.

Er is geen reactiemogelijkheid

Zippo riemhouder Appache

DGLeather : 11 december 2014 03:02 : zipporiemhouders

Zippo riemhouder gemaakt van 3,5mil plantaardig gelooid tuigleer en gekleurd in antiek midden bruin. Hand geschilderde veer applicatie. Handgemaakt.

Er is geen reactiemogelijkheid

Opengewerkte Zippohouder

DGLeather : 3 oktober 2014 16:16 : zipporiemhouders

Handgemaakte Zippohouder van 3,5 mil rundleer. Bruin nuance geeft het een antieke look, frontzijde opengewerkt. Exclusief aansteker.

Er is geen reactiemogelijkheid

Zwarte riemhouder voor overmaatse Zippo

DGLeather : 2 oktober 2014 20:00 : zipporiemhouders

Handgemaakte riemhouder voor overmaatse Zippo. Kleur zwart en gemaakt uit plantaardig gelooid tuigleer van 3,5 mil. Nooit meer verloren Zippo’s. Exclusief aansteker.

Er is geen reactiemogelijkheid

Zippo riemhouder Light

DGLeather : 2 juni 2014 18:18 : zipporiemhouders

Simpele Zippo riemhouder uit hoogwaardig naturel plantaardig gelooid rundleder. Exclusief aansteker!

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2 »