Tassen, portefeuille, billfolds en kaarthouders

Een tas maken van zware kwaliteit leer is een zeer tijdrovend werkje en daarom vaak niet goedkoop, ten eerste omdat eerste kwaliteit leer redelijk duur is maar ook door de tijd die er in zit om het te maken. Voordeel is echter wél dat, mits goed onderhouden, een artikel van deze kwaliteit je verdere leven meegaat. De tassen die ik maak zijn niet machinaal maar met de hand genaaid, gekleurd en behandeld. Dit geldt ook voor beurzen, wallets en kaarthouders.

Damesbeurs in drie soorten leer.

DGLeather : 10 januari 2015 18:15 : tassen

Damesbeurs in drie soorten leer. De buitenzijde is gemaakt uit plantaardig gelooid kalfsleer en de binnenzijde van plantaardig gelooid rundleer. Het kleingeld vak bestaat uit chroom gelooid kalfsleer en de betaalpas sectie is gemaakt uit varkensleer. Het paard design is hand geschilderd, het totaal handgemaakt en hand genaaid.

Er is geen reactiemogelijkheid

Kleine jagerstas of possible pouch Orlando

DGLeather : 1 oktober 2014 22:09 : tassen

Deze possible pouch is vervaardigd uit eersteklas plantaardig gelooid 3,5 mil. dik rundleer en compleet met de hand gemaakt. De inhoud is 3 x 8 x 14 cm. Ideaal op bushcraft, jacht of natuurtrips voor vishaken of blikjes met alle benodigdheden om bijvoorbeeld vuur te maken.
Met twee riemlussen aan de koppel te bevestigen.

Er is geen reactiemogelijkheid

Houder voor kortings- of voordeelpasjes

DGLeather : 24 september 2014 23:50 : tassen

Dit tasje bestaat uit twee soorten leer, de buitenzijde is 1,5 mil. plantaardig gelooid rundleer en de binnenzijde is van 1,5 mil. mintgroen kleurig chroom gelooid rundleer. Het tasje is voorzien van een magneetsluiting en met de hand gestikt. Veel mensen hebben hun voordeel of kortingspasjes overal verspreid, hier berg je ze gemakkelijk in op.

Er is geen reactiemogelijkheid

Zwaar lederen enkelvaks tas

DGLeather : 1 juni 2014 17:08 : tassen

Deze exclusieve tas is gemaakt van hoge kwaliteit 3,5 mm. dik rundleder. Donkerbruin en met de hand gestikt. De smalle draagriem heeft een dikte van 6,5 mm.

 

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2 »