Tassen, portefeuille, billfolds en kaarthouders

Een tas maken van zware kwaliteit leer is een zeer tijdrovend werkje en daarom vaak niet goedkoop, ten eerste omdat eerste kwaliteit leer redelijk duur is maar ook door de tijd die er in zit om het te maken. Voordeel is echter wél dat, mits goed onderhouden, een artikel van deze kwaliteit je verdere leven meegaat. De tassen die ik maak zijn niet machinaal maar met de hand genaaid, gekleurd en behandeld. Dit geldt ook voor beurzen, wallets en kaarthouders.

Kleine messenger bag

DGLeather : 6 oktober 2016 12:04 : tassen

Deze kleine messenger bag is gemaakt uit 3,5 millimeter dik plantaardig gelooid rundleder. Compleet ambachtelijk handgemaakt en genaaid. De kleuren zijn aangebracht met een airbrush.

Er is geen reactiemogelijkheid

Nieuwe Hengsels voor shopper

DGLeather : 4 september 2016 13:15 : tassen

Een Gucci shopper verandert van handtas naar schoudertas. De originele hengsels waren slechts 44 cm lang en alleen geschikt voor gebruik als handtas. De nieuwe hengsels zijn nu 88 cm lang voor comfortabel dragen aan de schouder.Handgemaakt in dezelfde stijl als de originele.

Er is geen reactiemogelijkheid

Burgundy wallet

DGLeather : 1 september 2016 00:47 : tassen

Deze beurs is handgemaakt uit 2mm plantaardig gelooid rundleder. 3 papiergeldvakken, 3 pasjes houders en een kleingeld vak. Kleur is Burgundy.

Er is geen reactiemogelijkheid

Dames tas native style

DGLeather : 26 februari 2016 17:54 : tassen

Deze dames tas en draagriem met native invloeden is geheel handgemaakt en genaaid. De tas heeft een groot compartiment en een apart vak. De sluiting is met de punt van een hertengewei. Gekleurd in antiek zwart. De rand van de ongelijke klep is bewust ruw gelaten.

Er is geen reactiemogelijkheid

Stoere damestas

DGLeather : 19 december 2015 11:36 : tassen

Deze handgemaakte schoudertas is gemaakt uit vier verschillende soorten soepel chroom gelooid rundleder. Binnenin zit een ritsvak dat met drukknopen uitneembaar is. Op de voorzijde zijn twee pockets genaaid en de draagriem is gemaakt van plantaardig gelooid leer met een indiaanse applicatie gestikt in geel en turquoise. De tas is op een machine genaaid en de draagriem is geheel handmatig gemaakt en genaaid.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2 »