Tabaksetui

Voor als je ook schoon genoeg hebt van de onfrisse opschriften op je favoriete pakje shag en de aan elkaar geplakte vloeitjes doordat het pakje op een zomerdag in je achterzak zat. De meeste hier gedisplayed, zijn met applicaties en of meerdere kleuren versierd, gewoon because i like it, maar effen in alle kleuren is natuurlijk ook mogelijk. 

Tabak etui Bowie

DGLeather : 16 januari 2016 14:33 : tabaksetui

Tabak etui ter ere van David Bowie. Een van de meest veelzijdige musici van deze tijd is overleden. Door zijn veelzijdigheid en het vermogen om heel veel verschillende periodes in zijn carrière vorm te geven, zowel muzikaal als door zijn verschijning, werd hij ook kameleon genoemd. Slaap wel Ziggy Stardust! 1,5 millimeter plantaardig gelooid leer, hand gemaakt en geschilderd.

Er is geen reactiemogelijkheid

Demon tabak etui

DGLeather : 8 januari 2016 19:31 : tabaksetui

Dit handgemaakte tabak etui is gemaakt uit 1,5 millimeter dik plantaardig gelooid rundleer. De demon schedel is ingesneden en getooled. De kleur is antiek zwart.

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui Freddy

DGLeather : 28 november 2015 12:42 : tabaksetui

Als eerbetoon aan de rockband Queen en Freddy Mercury dit tabak etui. Handgemaakt, hand geschilderd en hand genaaid. Gemaakt uit 1,5 mil. plantaardig gelooid rundleer. Vintage gebruikte look in de kleur antiek zwart. Queen forever.

Er is geen reactiemogelijkheid

De kruisvaarder

DGLeather : 24 oktober 2015 14:14 : tabaksetui

Tabaks etui de Kruisvaarder is gemaakt van 1,5 millimeter dik plantaardig gelooid leer. Handgemaakt, genaaid en geschilderd. De Kruisvaarder is wat we deze dagen niet kunnen ontberen.

Er is geen reactiemogelijkheid

Gods of music

DGLeather : 7 juni 2015 04:03 : tabaksetui

Tabak etui met de goden van de muziek Jimi en Bob. Gemaakt uit plantaardig gelooid rundleer en kalfsleer. Het vloeipapier vak is voor groot formaat papier speciaal voor gebruikers van ¨groene¨ tabak. Een groot opbergvak voor aansteker, vloei of een zakje… is voorzien. Geheel handgemaakt en hand geschilderd.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2, 3, 4 ... 6 »