Tabaksetui

Voor als je ook schoon genoeg hebt van de onfrisse opschriften op je favoriete pakje shag en de aan elkaar geplakte vloeitjes doordat het pakje op een zomerdag in je achterzak zat. De meeste hier gedisplayed, zijn met applicaties en of meerdere kleuren versierd, gewoon because i like it, maar effen in alle kleuren is natuurlijk ook mogelijk. 

Money talks

DGLeather : 14 maart 2018 14:07 : tabaksetui

Deze tabakszak is met de hand gemaakt van plantaardig gelooid rundleer. De indrukken zijn gemaakt met oude Nederlandse munten. Op de achterkant heb ik de tekst gemaakt met een laserprinter. De tas heeft een sluiting met een lederen veter. De kleur is antiek medium bruin.

Er is geen reactiemogelijkheid

Suzuki tabaksetui

DGLeather : 19 juli 2017 19:33 : tabaksetui

Een tabaksetui voor de liefhebbers van de Suzuki Intruder. Gemaakt uit 1,5 mm dik plantaardig gelooid rundleer. De letters en tekens in de applicaties zijn aangebracht met laser en de motorfiets is eerst getekend en toen gesneden met een swivelknife. Het geheel is zwart geverfd en de applicaties op de voorkant en het vloeivak zijn gekleurd met antiek zwarte Fiebings dye. Met de hand genaaid met zwart.

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui protection

DGLeather : 13 oktober 2016 19:21 : tabaksetui

Tabak etui met Keltisch symbool voor bescherming. Gemaakt uit 2,5 millimeter dik plantaardig gelooid leer met een pocket voor papiergeld of pasje in de klep gemaakt van kalfsleer. Gekleurd met airbrush.

Er is geen reactiemogelijkheid

Game of Thrones tabak etui

DGLeather : 7 juli 2016 19:54 : tabaksetui

Een Game of Thrones airbrush project. Dit tabak’s etui is gemaakt van 1,5 millimeter dik rundleder. De tekening is Jon Snow met zijn direwolf. Het logo op de voorkant is het huis Stark. De sluiting gebeurt door middel van het zwaard.

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui Snake

DGLeather : 6 februari 2016 16:42 : tabaksetui

Tabak etui gemaakt van 1,5 mil. plantaardig gelooid rundleder, waterslangen leer en kalfsleer. Genaaid in mosgroen en geel. Handgemaakt.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2, 3 ... 6, »