Tabaksetui

Voor als je ook schoon genoeg hebt van de onfrisse opschriften op je favoriete pakje shag en de aan elkaar geplakte vloeitjes doordat het pakje op een zomerdag in je achterzak zat. De meeste hier gedisplayed, zijn met applicaties en of meerdere kleuren versierd, gewoon because i like it, maar effen in alle kleuren is natuurlijk ook mogelijk. 

Tabak etui protection

DGLeather : 13 oktober 2016 19:21 : tabaksetui

Tabak etui met Keltisch symbool voor bescherming. Gemaakt uit 2,5 millimeter dik plantaardig gelooid leer met een pocket voor papiergeld of pasje in de klep gemaakt van kalfsleer. Gekleurd met airbrush.

Er is geen reactiemogelijkheid

Game of Thrones tabak etui

DGLeather : 7 juli 2016 19:54 : tabaksetui

Een Game of Thrones airbrush project. Dit tabak’s etui is gemaakt van 1,5 millimeter dik rundleder. De tekening is Jon Snow met zijn direwolf. Het logo op de voorkant is het huis Stark. De sluiting gebeurt door middel van het zwaard.

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui Snake

DGLeather : 6 februari 2016 16:42 : tabaksetui

Tabak etui gemaakt van 1,5 mil. plantaardig gelooid rundleder, waterslangen leer en kalfsleer. Genaaid in mosgroen en geel. Handgemaakt.

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui Lemmy

DGLeather : 16 januari 2016 14:43 : tabaksetui

Een uniek stuk met in de hoofdrol Lemmy Kilmister van de Britse metal band Motörhead. Een eerbetoon aan een markant persoon en een geweldige UK metal band die op 29 december 2015 is opgehouden te bestaan door het overlijden van Lemmy. Rust in vrede Lemmy. 1,5 millimeter plantaardig gelooid leer, hand gemaakt en geschilderd.

 

Er is geen reactiemogelijkheid

Tabak etui Bowie

DGLeather : 16 januari 2016 14:33 : tabaksetui

Tabak etui ter ere van David Bowie. Een van de meest veelzijdige musici van deze tijd is overleden. Door zijn veelzijdigheid en het vermogen om heel veel verschillende periodes in zijn carrière vorm te geven, zowel muzikaal als door zijn verschijning, werd hij ook kameleon genoemd. Slaap wel Ziggy Stardust! 1,5 millimeter plantaardig gelooid leer, hand gemaakt en geschilderd.

 

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2, 3, 4, 5 »