Sigaretten doosjes

Als je ook de spreuken en onfrisse door de overheid opgelegde foto´s op je favoriete merk beu bent, steek je je pakje gewoon in een lederen hard cover van hoge kwaliteit. Afmetingen en kleuren kunnen besproken worden voor zowel 20, 25 of meer sigaretten, met of zonder filter.

Tigra box

DGLeather : 25 november 2017 17:46 : sigaretbox

Sigaretten box speciaal voor Tigra sigaretten. Met een box als dit zie je de onsmakelijke foto´s die de overheid laat plaatsen niet meer. Gemaakt uit 2,5 mil plantaardig gelooid leer en gekleurd in antiek zwart. Met magneet sluiting.

Er is geen reactiemogelijkheid

Etui voor Justfog C14

DGLeather : 13 oktober 2017 18:42 : sigaretbox

Als je na 46 jaar stopt met roken, heb je mogelijk een hulpje nodig als alternatief. Ik heb enkele Justfog C14 verdampers. Ze liggen altijd overal en los in je zak is ook niet de oplossing. Dus maakte ik een etui voor hen. In dit geval passen er twee Justfogs en een losse batterij in. Gekleurd in antiek zwart. Ik hang het aan de riem en heb ze altijd bij me.

Er is geen reactiemogelijkheid

Houders voor Justfog C14

DGLeather : 25 mei 2017 12:21 : sigaretbox

Houdertjes voor Jusfog C14 e-smokers. Gestopt met roken en altijd je e-sigaret kwijt? Voor om je nek met een veter of aan je riem of broekzak met een clip. Gemaakt uit 2,5mm plantaardig gelooid leer.

Er is geen reactiemogelijkheid

Sigaretten etui Indian Power

DGLeather : 24 januari 2015 09:17 : sigaretbox

Omdat de overheid binnenkort de maatregelen gaat verscherpen om de sigarettenpakjes tot 65% te versieren met de meest onsmakelijke foto´s en teksten kies ik liever voor de oplossing deze te camoufleren met leder. Dit sigarettendoosje is gemaakt van 2 mil. plantaardig gelooid leer. De indiaanse applicatie is handgeschilderd.

Er is geen reactiemogelijkheid

Brownie

DGLeather : 1 juni 2014 23:52 : sigaretbox

Sigaretten box (hardcover) voor 25 filtersigaretten. Gemaakt uit 2 mm.dik plantaardig gelooid rundleder in antiek bruin.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1, 2»