Halsbanden en looplijnen

Elke baas is trots op zijn of haar hond of kat, hoe klein of groot ook, en elke hond of kat is net zo trots met een mooie halsband gekregen van zijn of haar baasje.

My best friend halsband

DGLeather : 10 mei 2018 19:13 : halsbanden en looplijnen

Deze 4cm brede halsband is handgemaakt van 6 mm dik plantaardig gelooid rundleer. Tekst ¨my best friend en forever loyal¨zijn ingebrand met laser. Rondom met de hand genaaid en afgewerkt met messing gesp, D-ring en massieve messing klinknagels. Voor honden met een halsomvang van 59 cm. Kleur is antiek Tan en genaaid met zwart.

Er is geen reactiemogelijkheid

Zware halsband voor grote honden

DGLeather : 1 augustus 2014 18:05 : halsbanden en looplijnen

Deze halsband van 4 cm breed en 7 mm dik is gemaakt van plantaardig gelooid rundleer. Gesp en D-ring zijn van gegoten massief messing en de bevestiging is met massief rood koperen klinknagels voor extra sterkte. Verstelbaar van 45 cm tot 65 cm.  (Dit project is ‘in progress’.)

Er is geen reactiemogelijkheid

Halsband en korthouder Texas

DGLeather : 26 juli 2014 01:16 : halsbanden en looplijnen

Zware halsband met stempel design voor middelgrote en grote honden, lengte 55 cm breedte 2,5 cm dikte 6mm. Gemaakt van twee lagen plantaardig gelooid rundleer. Kleur antiek bruin met messing D ring en zware rolgesp. Zware korthouder van twee lagen plantaardig gelooid rundleer. Met zware messing musketon breedte 2,5 cm. Een korthouder is met name zeer geschikt voor de grotere honden om ze aan de voet te houden. Geen gesjor met lange lijnen, kort aan de voet of los. Alleen als set te koop.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »