Gereedschaphouders

Gereedschap sheats worden veelal gebruikt door vakmensen die hun specialistisch gereedschap meteen bij de hand, maar toch goed beschermd willen hebben. Denk daarbij aan de Stanley messen bij dakdekkers en vloerbedekkingsmonteurs, maar ook bij timmerlui of in de metaal waar een dure schuifmaat van levensbelang is. Sheats kunnen op vele manieren functioneel zijn maar de meest voor de hand liggende is de belt holder of holster, kortom de riemhouder waarmee je altijd je trouwe gereedschap veilig en snel bij de hand hebt en er nooit naar hoeft te zoeken.

Zaklamp houder

DGLeather : 13 oktober 2017 18:24 : Gereedschaphouders

We maken regelmatig wandelingen en ook ’s avonds. Vroeg donker dus. Vanwege de bossen ziet u geen steek, zo licht op. Maar met die idiote lamp de hele tijd in je was het een ellende omdat er geen koord aan was. Nu, natuurlijk, had ik een stuk afvalleer, dus maakte ik een houder met een clip voor de lamp. Ik kan hem nu aan een riem of aan de broekzak of wat dan ook dragen. Eenvoudige oplossing, maar super handig.

Er is geen reactiemogelijkheid

Stanley mes riemhouder

DGLeather : 30 mei 2014 13:00 : Gereedschaphouders

Riemhouder voor Stanley mes van nagenoeg onverslijtbaar zware kwaliteit en is gemaakt van 3,5mm rundleder. Bij uitstek geschikt voor dakdekkers en vloerbedekking monteurs. Andere kleuren mogelijk. Dit soort sheaths kan gemaakt worden voor diverse modellen messen of gereedschappen. Ook voor Bowie of Bush knives.

Er is geen reactiemogelijkheid
« Page 1 »